Loading

Prominens d.o.o Makarska

je turistička agencija specijalizirana za privatni smještaj u Hrvatskoj. Temelj našeg poslovanja je kvalitetna turistička ponuda i profesionalna usluga orijentirana prema individualnim željama i potrebama klijenata. Dosadašnje iskustvo, znanje i drugačiji inovativni pristup te stalno uvažavanje želja i potreba naših klijenata doprinijelo je da smo sada jedna od vodećih agencija i portala za smještaj u Hrvatskoj. Prominens web portal djeluje unutar putničke agencije Prominens d.o.o.

Usluge

Naša ponuda predstavlja velik dio turističkog proizvoda u Hrvatskoj, uključujući kvalitetni privatni smještaj od modernih apartmana u Dalmaciji, kuća s bazenom i vila za odmor na Makarskoj rivijeri, krstarenja Jadranom te autentični smještaj karakterističan za Hrvatsku, kao što su dalmatinske kamene kuće i izolirane kuće na otocima. Dodatno nudimo usluge prijevoza, taxi transfere, najam brodova i glisera, organiziranje izleta i uslugu rent-a-cara. Našim gostima smo 24 sata na raspolaganju.

Povijest


Turistička agencija Prominens d.o.o je osnovana 2007. godine. Prominens web stranica se razvila u značajnu turističku stranicu specijaliziranu za kvalitetne turističke proizvode, zbog čega imamo sve više pohvala i preporuka gostiju koji koriste naše usluge. Prominens team sastavljen je od kompetentnih djelatnika koji rado udovoljavaju potrebama i željama naših klijenata.

 

Luksuzne mediteranske vile, kuće za odmor Hrvatska, apartmani s bazenima te apartmani uz more u Dalmaciji samo su dio privatnog smještaja koji će te pronaći u PROMINENS ponudi. 

Mi smo tu da Vam omogućimo pronaći svoje mjesto za odmor baš u Hrvatskoj, a vile s bazenom, kuće za odmor te apartmane možete izabrati  iz  PROMINENS ponude.. 

PROMINENS Vam nudi bogati izbor vila, kuća s bazenom i apartmana u Hrvatskoj i Dalmaciji.

 

Doživite Hrvatsku

 

Vile, kuće i apartmani u Istri i Dalmaciji idealni su za godišnji odmor u intimnoj atmosferi. Otkrijte čari Hrvatske iz jednog od objekata u našoj ponudi u kojemu ćete se osjećati baš kao doma. Aktivnosti i zabava na moru nudi se skoro u svakom priobalnom mjestu. Što se nudi u neposrednoj blizini objekta koji ste odabrali za godišnji odmor, saznajte u opisu pojedine destinacije. Luksuzne vile u Istri i Dalmaciji, kuće i moderni apartmani s bazenima te apartmani uz more prava su riješenja za vrhunski i kvalitetan odmor. 

Godišnji odmor u vilama, kućama i apartmanima na Jadranu. 

Otkrijte Hrvatsku, destinaciju nadohvat ruke. Vile, kuće i apartmani u Hrvatskoj  

ukusno su namješteni i kompletno opremljeni, prema odabiru pojedinog vlasnika, te je svaki smještajni objekt jedinstven na svoj način. Ugodna mediteranska klima, ljubazni domaćini i čari malih mjesta jamče ugodan boravak na našoj obali.

KONTAKT:

 • Prominens d.o.o. Turistička Agencija, Adresa: Ante Starčevića 32 - Centar Sv.Nikola, 21300 Makarska, Croatia

 • Radno vrijeme poslovnice: 09:00-15:00 sati

 • Trgovački sud u Splitu MBS 060235199, Članovi uprave društva: Dubravka Paunović i Lidija Šarić, Temeljni kapital 20.000.Kn

 • Zagrebacka Banka d.d., Trg Bana J.Jelacica 10, 10000 Zagreb, IBAN: HR3623600001102651490, IBAN: HR2223600001502221417

 • ID Code: HR-AB-21-060235199, OIB: 74408358601, VAT: HR 74408358601

 • Voditelj poslovanja: Dubravka Paunović-Direktor poduzeća

 • Prigovori i potrošačke pritužbe molimo slati poštom na gore navedenu adresu tvrtke ili elektronskom poštom na info@prominens.hr Sukladno čl. 10. st. 3. Zakona o zaštiti potrošača („Narodne novine“, br. 41/14) obavještavamo potrošače da prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo na pruženu uslugu mogu podnijeti u pisanom obliku i to u ovim poslovnim prostorijama, te će im bez odgađanja pisanim putem biti potvrđen primitak tog prigovora. Odgovor na pisani prigovor potrošača dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora, pa stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete Vašu kontakt adresu ili e-mail za dostavu odgovora.

  Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije je Ministrastvo Turizma-

  Ministarstvo turizma – Samostalni sektor turističke inspekcije, Trg Republike Hrvatske 8/1, 10000 Zagreb.